Wednesday, June 24, 2009

Spain vs United States

Heheh... Bleh ke post benda mcm ni??? Aku saje je.. Tgk takde saper pun nk post pe2.. Asek cik Ruby je yg post. Meh aku post gak. Kasi meriah... Apa ni, Spain ketinggalan 0-1... Tu je nak tulis, nk tunggu 2nd half... Hurm, tp dah alang-alang tulis ni, meh la aku nak mintak pendapat korg. iPhone vs Touch Diamond 2 (HTC), mane yg best??? Dr segi design, application & etc... Harga lebih kurang je kan... Gudnyte...


5 comments:

LanaBusyBee said...

thanks fawa memeriahkan blog ni >.< ...ahaha..aku suka htc..iphone pon besh, tapi bos2 aku kata, iphone x bgs..melecehkan...HTC je la beb..iphone aku dgr kata xde satu function, iaitu bluetooth, tu jer, ye ke???

Nurul.Farahida said...

tu la, aku bc komen org pun, ramai yg prefer HTC. iphone xde bluetooth.. pastu gmbr dia pun tak berapa lawa. pastu iphone takleh nk video call... huhuh.. mane org laen ek cik ruby??? awat senyap je blog ni.. :-|

LiSaSuKe's PaGe said...

ehem2...berapa ek agaknye htc ni?? mcm berminat la plak....

Nurul.Farahida said...

HTC tu lebey kurang 2499 - 2899... depends on promotion / ori / add on application / etc...

LiSaSuKe's said...

wahhh...murahnyee....lebih dr gaji daaa....

tp katanya htc dr chine...so....ermmmm pepaham jer laa...