Saturday, August 6, 2011

Bile UTEM mintak kite bayar...??

Assalamualaikum,


sesaje nak tanya kengkawan... aku teringat nih... dalam tempoh beberapa bulan, bendahari UTEM asyik call mintak bayar duit tertunggak time study (ni untuk budak2 yang extend sem)...


siap hantar surat rasmi mengatakan kite ada hutang... ada sesape yang dah bayar balik ker??


aku nasihatkan JANGAN BAYAR sebab KITE MEMANG DAH BAYAR....


aku ingat lagi masa tu 3 jan 2008, time hujan lebat, time kota tinggi banjir... standby duit rm270 ++ utk yuran sem tu... sebab dia cakap, kalo tak bayar, nanti tak bleh grade...tak bleh konvo... sbb tu kite pulun bayar...


alih2 tahun ni tetibe dia carik kite mengatakan kite tak bayar lagi... kenapa masa konvo tu dia tak tanya? kenapa dah beberapa tahun baru dia tanya?? haih ni yang pelik bebeno aku rasa... 


sekian...

MeeTinG...

tetibe kan, aku terasa nak jumpe semua budak2 BITM... ramai yang dah kawin kan... even Farah budak kota pun tak pernah selisih... huhuhuhu...

kalo la kite bleh buat 1 gathering... mesti best kan... :-)

nak gather kat FB, aku dah tinggalkan dunia FB dah... 


sesape ade blog tu, bagi la link kat aku... bleh aku sumbat dalam blog list...

BITM S1G1 + BITM S1G2...
jom~!!!

Tuesday, July 12, 2011

sume update status~

hehe.. ramai yang dah kawen and ade anak kan?
pe lagik.. kasik update la kat sini.
aku?! masing bujang senang..kakaa..