Thursday, June 11, 2009

Selamat Datang

Selamat datang semua ke blog BITM 0306...Blog ni khas di buat untuk ahli komunitinya menjalankan segala aktiviti...Ahli2 komunitinya terdiri dari bekas pelajar UTEM BITM batch 2003-2006 sahaja...

Blog ini juga bertujuan untuk mengeratkan sesama ahli komuniti..Bukan selama ni tak erat, tapi bila masing-masing dah sibuk dengan hal masing2, mungkin jurang masa untuk bersembang atau bertanya khabar menjadi jauh...

Blog ini juga tempat ahli komunitinya membuat sesuatu pengumuman ataupun jemputan...Apa2 je la yang ingin di kongsi kan....

Jadi, marilah kita sama2 memriahkan blog ini...Ayuuuuuh wahai teman2 ku ^^

6 comments:

akira the great said...

good job..hehehe...

poppyseed said...

yey ruby! hahah nape tak terfikir create this blog dari tahun lepas... hehehe

Zakiah Mohd Saad said...

ok, lepas ni sape2 ada masa terluang tu, boleh la buat posting, maybe start dengan discuss pasal reunion la, amacam?

yesterdayrising said...

yuhuhuuu

47Mi said...

haloooo

Ruby said...

waaa dh ada 5 komen pun aku tak sedar lagi ahaha...a'a kan, br terpk, tu pun sbb utem bitm ning tu dh kena block kt opis, br terpk hehehe...

jom kita pangiil kengkawan kita lain lagi..suh derang join..